werkwijze website laten maken

We bespreken uw wensen, layout, huisstijl, kleuren en wat verder ter tafel komt.
Met uw wensen ga ik aan het werk en maak een eerste concept. Mijn ontwerpen zijn altijd maatwerk, vanaf de bodem opgebouwd. Daarom is ieder ontwerp uniek en de ontwerpen divers! Als het concept klaar is kunt u het bekijken. Het hele proces is online te volgen.

Nog even de puntjes op de i zetten, wat moet er veranderd worden, of wat moet er nog bij komen. Het concept is pas klaar als u en ik helemaal tevreden zijn. Dan pas kan ik uw website verder afbouwen en afronden.

Domeinnaam en Hosting met SSL

Uw website is afgerond en klaar voor het internet. Misschien hebt u al een domeinnaam met bijbehorende hosting. Heeft u dat nog niet, geen nood, ook uw domeinnaam en hosting kan ik voor u regelen! Makkelijk toch?

Hosting inclusief domeinnaam en SSL certificaat kost u 40 euro per jaar.
Let op: Websites zonder SSL certificaat worden vanaf juli 2018 als onveilig bestempeld. Voorkom een negatieve gebruikerservaring met een veilige verbinding op uw website.

Jane, je werkwijze is duidelijk, maar wat kost het me nu allemaal?

Ik hoor het u zeggen en natuurlijk is het belangrijk om de kosten te weten. Het hangt wel af van wat uw wensen zijn. Wilt u een eenvoudige website of gaat u voor een uitgebreide website met Blog of misschien wel een Shop. Ik kan daarom niet echt een prijs noemen, maar ik kan u wel verklappen dat de vanaf prijs voor een standaard website zonder toeters en bellen 395 euro is.

Valt mee toch?

Voor die prijs heeft u een basis responsive website. Responsive betekent dat uw website ook mooi te bekijken is in uw telefoon, op uw tablet, op uw laptop en op uw desktop.

O, voor ik het vergeet; om uw website zelf te kunnen beheren krijgt u er een beheerstysteem (met handleiding) bij. Zo makkelijk, echt! Kinderlijk eenvoudig.

Laat mij uw website wensen weten en ik maak u graag vrijblijvend een offerte.

Nog even dit: laat uw website geen sluitpost zijn. Als ondernemer heeft u beslist een goede website nodig, Mooi alleen is niet genoeg, een website moet functioneel zijn. Een website waar uw bedrijf jaren mee verder kan.

Wat mijn klanten zeggen

Antoinette-hss.nl

Haar geduld en creatieve ideeën heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben ontzettend tevreden met het eindresultaat. Zelfs nu, na een paar jaar, kan ik altijd terecht bij haar voor uitleg of advies. Zeer aanbevelingswaardig!

Nog even in mijn portfolio kijken?

Offerte laten maken >>

Tot gauw.

Design JS

0623814537

info@design-js.nl

Volg mij op facebook

Contact

  • Design JS
  • Klumperkamp 19
  • 7214BA Epse
  • T. 0623814537

Webdesign

Maatwerk websites

Gemakkelijk te beheren

Eenmalige kosten